Inloopdag Kidskorps

Inloopdag Kidskorps
Ben jij 6 jaar of ouder en wil je graag meedoen met ons Jeugdkorps of Kidskorps? Meld je dan nu aan voor de Inloopdag op zaterdag 26 maart! We hebben een speciale dag gepland om je kennis te laten maken met onze vereniging.

Locatie: het Showbandhouse aan de staartweg (naast sporthal De Schelp).
Wanneer: Zaterdag 26 maart van 10:00 tot 11:30 uur

Het Kidskorps

Zodra je 9 jaar bent mag je meedoen met het Kidskorps. Met het kidskorps doe je mee aan leuke optredens en wedstrijden. Hieronder zie je de show in Stiens vorig jaar. We wonnen toen de tweede prijs.

We begrijpen dat je wellicht wat vragen hebt over het kidskorps. Hieronder vind je een opsomming van veel gestelde vragen:

Hoe oud moet je zijn om mee te mogen doen?

Om mee te mogen doen aan het Kidskorps moet je 8 jaar of ouder zijn. Ben je jonger, dan kun je je ook aanmelden en langskomen op de Inloopdag.

Wanneer zijn de lessen?

Als je je aanmeld bij het Kidskorps zullen de lessen plaatsvinden op maandag- of dinsdagmiddag. De tijd is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De lessen zullen worden gegeven aan groepen van max. 3 muzikanten per half uur.

Mag ik eerst kijken of het iets voor mij is?

Natuurlijk! Elk nieuw lid heeft een gratis proefperiode van 3 maanden, waarin je een goed beeld krijgt wat we allemaal doen en wat er van je verwacht wordt.

Doe je ook andere dingen dan muziek maken?

Jazeker! Een speciale commissie organiseert leuke activiteiten. een greep uit de selectie: themafeesten, schaatsen, barbecues, familiedag en veel meer.

Hoe kan ik mee aanmelden voor de inloopdag?

Aanmelden kan eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen dan meer informatie opsturen en ben je van harte welkom tijdens de inloopdag. Ook zonder aanmelding mag je gerust langskomen.

Aanmelden Inloopdag Kidskorps
We zouden het enorm waarderen als je dit bericht zou willen delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *