Klinkerfestival Zwolle 2015

Naam: Klinkerfestival
Waar: Zwolle
Wanneer: 30 mei 2015
Tijden: 13:00 – 17:00

Showband Urk op het Klinkerfestival in Zwolle

Zaterdag 30 mei 2015 zullen zowel het Jachthoornkorps als het Jeugdkorps afreizen naar Zwolle voor het 24e klinkerfestival. Het klinkerfestival is een gezellig festival waar diverse kapellen, dweilorkesten en bands zich verzamelen in de binnenstad van Zwolle. U kunt ze overal vinden en het beloofd een bruisend geheel te worden.

Meer over het Klinkerfestival

klinkerfestival
Het klinkerfestival wordt georganiseerd door De Zwolse Stroatklinkers. Door het wegvallen van de gemeentelijke subsidie is er een fors gat geslagen in de begroting het Klinkerfestival.

De leden van de Zwolse Stroatklinkers, die het festival organiseren, zijn er echter op gebrand om in 2015 ook de 24e editie van het festival door te laten gaan. Daarom nemen de Stroatklinkers zelf wat meer risico en wenden zij zich tot de liefhebbers en bezoekers om de financiering van het het festival rond te krijgen.

Sponsor-Consumptiebon Klinkerfestival

De Zwolse Stroatklinkers gaan vanaf januari / februari al consumptie strippenkaarten verkopen. De bezoeker betaalt de normale prijs voor een consumptie maar dan wat eerder. Daarnaast komt er de zogenaamde Sponsor-Consumptie. Mensen die het Klinkerfestival een warm hart toedragen, kunnen een Sponsor-Consumptiebon voor €5,00 kopen.

De Sponsor-Consumptiebon kan op het festival verzilverd worden tegen een consumptie. Een consumptie die natuurlijk met extra dank geserveerd zal worden. De Zwolse Stroatklinkers verwachten 1000 liefhebbers bereid te vinden een Sponsor-Consumptie te kopen, voor een sluitende begroting.

“We hebben eigenlijk behoefte aan een stukje zekerheid rondom de inkomsten en we hebben wat sponsoring nodig”, aldus Leo van Elburg van de Zwolse Stroatklinkers. Door de consumptie-strippenkaart vooraf te verkopen, verkrijgt de organisatie deels zekerheid verkrijgt over de inkomsten. Met een bescheiden sponsoring van velen, kunnen de inkomsten verder op niveau gebracht worden.

De Zwollenaren zullen via Facebook en twitter op de mogelijkheden geattendeerd worden. Liefhebbers kunnen ook een mail sturen naar info@klinkerfestival.nl, dan nemen de Stroatklinkers bij het lanceren van de actie contact met hen op.

Meer over het klinkerfestival vind u op www.klinkerfestival.nl

We zouden het enorm waarderen als je dit bericht zou willen delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *