Bandnet
Jij bent welkom bij Showband Urk! Als muzikant of vrijwilliger kun je meedraaien in het verenigingsleven en jezelf én het publiek vermaken.

Redenen om lid te worden van Showband Urk

  • Muziekinstrument bespelen en muziekles krijgen
  • Leuke & sociale omgeving
  • Optreden in binnen- en buitenland
  • Verantwoordelijk ontwikkeling doormaken met leeftijdsgenoten

Wij kunnen wel vertellen dat het gaaf, cool, uitdagend, spetterend, boeiend en gezellig is maar jij kunt het beste zélf bepalen of dat klopt.

Vragen / Even kijken

Kom gerust eens langs tijdens een repetitie of mail ons via de contactpagina.

Wij weten ook van de spreekwoordelijke drempel om ergens binnen te stappen of om een vraag te stellen. Vul het onderstaande formulier en dan bellen wij vrijblijvend even terug.

Naam
Telefoon

Veelgestelde vragen

Hoe oud moet je zijn om lid te kunnen worden?

Voor het jeugdkorps is minimum 8 jaar. Bij het jachthoornkorps kun je vanaf 15 jaar terecht.

Wat kost lidmaatschap?

Showband Urk is een goedkope hobby. Als lid betaal je €17,50 per maand. Daarnaast betaald je slechts €12,50 lesgeld per maand! Instrumenten, uniform en toebehoren krijg je allemaal te leen. Je start met een gratis proefperiode van 1 maand.

Wanneer is er repetitie?

Donderdagavond
Jeugdkorps: 18:00-20:00
Jachthoornkorps: 20:00-22:00

Zaterdagmorgen
Kidskorps: 10:00-11:30

Mag ik eerst kijken of het wat voor mij is?

Natuurlijk! Elk nieuw lid heeft een proefperiode van 1 maand waarin je een goed beeld krijgt wat we allemaal doen en wat er van je verwacht wordt.

Is lidmaatschap vrijblijvend?

Nee. Muziek maken doe je samen. Als je eenmaal bij een korps zit vragen daarom zoveel mogelijk aanwezigheid bij optredens! Zie het als een voetbalteam die de keeper eigenlijk ook niet voor een wedstrijd kan missen.

Doe je ook andere dingen dan muziek maken?

Jazeker! Een speciale commissie organiseert leuke activiteiten. Een greep uit de selectie: themafeesten, schaatsen, barbecues, slaapfeest, familiedag, lanparty's, skieen, voetbal kijken, jaarlijks instructiekamp en nog veel meer.